Run onder dreiging oud

Boekomslag Run onder dreiging

Bij de gemeente en bij een van de regionale kranten komt een dreigbrief binnen dat er iets staat te gebeuren tijdens de Haarlemmermeerrun. De wethouder Van Gemeren is het doelwit. De wethouder zelf lijkt de dreiging niet al te serieus te nemen, maar zijn beleidsmedewerker Bram en journaliste Suzanne wel. Zeker omdat de wethouder al eerder is lastiggevallen door een milieugroepering vanwege zijn vermeende plan om in de gemeente een megastal te laten bouwen. Tijdens de run staan zowel Bram als Suzanne op scherp. Wie is er te vertrouwen en wie houdt er zijn eigen agenda op na?

Inspiratie
Ik ben een al jaren beginnende hardloper. Dat wil zeggen dat ik telkens opnieuw het programma met Evy volg, maar dat het me op de een of andere manier nog nooit is gelukt de vijf kilometer ontspannen te lopen. Dat is zo’n beetje mijn doel: vijf kilometer lopen in een enigszins redelijke tijd, en dat ik dan relaxt van huis kan gaan om even een rondje te rennen.
Tijdens de zoveelste keer de lessen joggen bedacht ik dat ik spijtig genoeg niet op tijd in vorm zou zijn om aan de tiende editie van de Haarlemmermeerrun mee te doen. Dat hoefde me natuurlijk niet te beletten om daar een spannend verhaal over te schrijven.
Al snel borrelden de hoofdpersonen op in mijn hoofd. Ze waren mijn lotgenoten bij het trainen en maakten me de loopuurtjes gemakkelijker doordat ik nu iets anders had om over na te denken dan alleen hoe lang ik nog moest…

Dit boek is alleen als e-boek te koop, voor slechts  € 2,99
Bestellen via Boekenbestellen.nl of rechtstreeks bij mij per mail 😉

 

Recensies

17-09-2014
aanrader
Vandaag heerlijk in het zonnetje in 1 ruk uitgelezen! Vooral een aanrader voor Hoofddorpse lezeressen, veel herkenning, en dan heb ik niet eens meegelopen

Geplaatst door M. Warmerdam uit haarlemmermeer 
Waardeert het boek met een 8 uit 10

 

17-09-2014
heel spannend!
‘De Haarlemmermeerrun, ik loop hem nooit, zeker nu ik weet wat voor gevaren er op de weg liggen Heerlijk boek, leuk en vooral spannend’.

Geplaatst door b. viguurs uit noord holland 
Waardeert het boek met een 8 uit 10